A norvégiai székhelyű Protan ipari csoport világelső a membrántechnológia területén.

A norvégiai székhelyű Protan ipari csoport világelső a membrántechnológia területén.

Membránokat, tetőfedőket, szellőzőrendszereket és műszaki textíliákat fejlesztünk és gyártunk.

arrow_downward

Több mint 900 alkalmazottal, akik közül 150-en a Drammen-i központunkban dolgoznak, 2022-es forgalmunk 2,6 milliárd NOK volt.


Legnagyobb tevékenységi körünk a tetőfedés és a hártyagyártás, de egyedi megrendelésre bányák és alagutak szellőztetésére is specializálódtunk. Ezen kívül gyártunk PVC tároló- és ipari csarnokokat, árvízvédelmi berendezéseket, akvakultúra-megoldásokat, olajzsákokat, olajboomokat és egyebeket. Ezeket a termékeket a világ minden tájára exportálják. A Protan Észak-Európa egyik vezető tetőfedő cége is.


Több mint 80 éves tapasztalatával a Protan innovatív megoldásokat fejlesztett ki a globális piacra és az igényes éghajlatra. Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal, hogy vezető szerepet töltsünk be az innováció, a technológia és a környezetvédelmi megoldások terén. Ez az egyedülálló tapasztalat és tudás lehetővé teszi számunkra, hogy a helyi igényekhez igazodó, rugalmas, egyedi megoldásokat kínáljunk – legyen szó akár környezetbarát, szellőzést igénylő vízálló tetőről ügyfelünknek, akár egyéb műszakilag fejlett megoldást igénylő védelemről.

További információ a Protan-ról