Előre gyártott tetőpanelek, modulok és házak

Előre gyártott tetőpanelek, modulok és házak

A Protan speciálisan testreszabott megoldásokat kínál a tetőfedő és teraszelemek gyártói számára

arrow_downward

Előregyártott tetőlemezek gyártói

A Protan speciálisan testreszabott megoldásokat kínál a tetőfedő és teraszelemek gyártói számára. A cég minden évben több mint 400 000 m2 tetőfedőt és fóliát ad el ezeknek a paneleknek a skandináv gyártóinak.

A Protan egyedi gyártású előregyártott lemezeket szállít a gyártóktól egyedi méretű és szélességű moduláris panelekkel. Egyedi szélességet 3,96 méterig tudunk biztosítani, valamint a gyártósoron történő hatékony és egyszerű összeszerelésre szabott hosszúságokat, elkerülve a felesleges pazarlást.

Építőipari cégek

A Protan megoldásokat kínál az építőipari cégeknek lapos és meredek tetőkre egyaránt.

Ezek a szállítások általában egy konkrét projekthez, például sorházak vagy tervezett lakótelep építéséhez valósulnak meg. A Protan tetőfedő és membrántermékeit gyakran európai forgalmazói hálózatunkon és a tetőfedő iparágban együttműködő partnereinken keresztül szállítjuk. Közvetlenül az építőipari cégeknek is szállítunk tetőfedő anyagokat vagy membránokat, amelyek aztán maguk telepítik a termékeket.

A hőre lágyuló tetőfedést leginkább lapostetőkre alkalmazzák, de a Protan membránokat egyre gyakrabban alkalmazzák a meredek tetőkön is. A tetőfedő anyagok és kiegészítők gazdag színei, mint például az omega profilok, sokféle esztétikai megoldást teremtenek az építészek és kivitelezők számára.

A jó ár-érték arány, a rövid beépítési idő és a biztonságos megoldások nagyra értékelik a Protan termékeket az építőipari cégek körében. Érdemes hozzátenni, hogy a fenntartható fejlődéssel és a környezetvédelemmel kapcsolatban számos követelménynek eleget tesznek – az építőipar egyre nagyobb jelentőséget tulajdonít ezeknek a követelményeknek.

A Protan BlueProof és BlueProof Green rendszerei a jövőben az épületek általános megoldásává válnak, mivel megoldják a felszíni vizek problémáit, és helyettesítik a költséges földmunkát és a törmelék eltávolítását. A lapostetős szabadon álló ház előnyösen megoldja a felszíni víz problémáját, a tetőfelületet erre a célra felhasználva.

Moduláris épületek gyártói

A Protan megoldásokat kínál szabványos moduláris épületekhez, például konténerekhez vagy pavilonokhoz, például iskolák és óvodák számára.

A moduláris épületek gyártóinak számos közös követelménye van, így például az előregyártott tetőpanelek gyártóinak figyelmet kell fordítaniuk a gyártás hatékonyságára, a mechanikai és környezeti tulajdonságokra, ezt pedig a Protan tetőfedő anyagok és membránok biztosítják.

A Protan által biztosított tetőfedő anyagok személyre szabott megoldások, amelyek hozzájárulnak a hulladék minimalizálásához, és kevés összeszerelési műveletet igényelnek. A gyártócsarnokban sok esetben nincs is szükség hegesztésre, mivel az előregyártott lemezek mechanikus rögzítőelemekkel egyszerűen ragaszthatók vagy rögzíthetők.

Értékesítési osztály

Dr. Fejes János - Ügyvezető Igazgató, Protan South East Zrt.

Dr. Fejes János

Ügyvezető Igazgató, Protan South East Zrt.
Kekezi Arber - Értékesítési Menedzser, Protan South East Zrt.

Kekezi Arber

Értékesítési Menedzser, Protan South East Zrt.