Protan InfraPlan vízszigetelő rendszer

Protan InfraPlan vízszigetelő rendszer


Protan InfraPlan vízvédelmi rendszer

A Protan InfraPlan egy komplett vízvédelmi rendszer alagutakhoz és földalatti építményekhez. Az alacsony karbantartási költségek, az egyszerű telepítés és a környezet szempontjából kedvencek közé tartozik.

Mobil világban élünk, az alagutak és más földalatti infrastruktúra fontos szerepet játszanak minden jól működő társadalomban. Ez egy olyan kritikus infrastruktúra is, amelynek folyamatosan ki kell bírnia a nagy terheléseket, és ugyanakkor nem csak évtizedeket, de lehetőleg évszázadokat kell túlélnie.

Víznyomás, veszélyes vegyszerek és baktériumok, gázdiffúzió, geosztatikus igénybevételek, közúti forgalomból származó vibráció, nagy hőmérséklet-különbségek és egyéb időjárási és éghajlati tényezők – hosszú a lista, hogy mit kell kibírnia egy földalatti építménynek. Ezért olyan fontos, hogy jó minőségű anyagokat és hosszú élettartamú védőrendszereket használjunk.

A Protan több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik a membrántechnológia területén. Ugyanakkor szinte ugyanilyen nagy tapasztalattal rendelkezünk alagutak és bányák szellőztetésére használt membránok elismert termékek és megoldások biztosításában. Ezt a tudást és a piaci tapasztalatokat egyesítettük, hogy fenntartható és rendkívül tartós vízvédelmi rendszert hozzunk létre minden típusú alagutak számára.

A Protan InfraPlan 2021-ben lépett piacra a funkcionalitás és a sokoldalúság céljával. Ez a varratmentes és rugalmas egyrétegű membrán, amely vízálló is, nagyon tartós.

A Protan alagútépítő membrán hosszú évek óta jól bevált a török ​​alagútépítő iparban, és többek között gyakran használják az isztambuli metróban is. Megfelel a Statens Vegvesen Állami Közútigazgatási Kézikönyv és az európai követelményeinek.

A Protan InfraPlan könnyen telepíthető, kivitelezői szempontból pedig nagyon hasznos és rugalmas. A Protan tetőfedő membránok hosszú élettartamukról és az iparág legalacsonyabb szénlábnyomáról híresek, és ezek a fontos fenntarthatósági és szilárdsági értékek alagútmembránjainkra is vonatkoznak.

Az alagút védelmén túl a Protan alagútmembránok hozzájárulnak az alagútban és környékén lévő környezet védelméhez is, például megakadályozzák a talajvíz szennyeződését, valamint az olaj és vegyszerek kiszivárgását az alagútból a környezetbe.

Kapcsolatba lépni

Rune Andresen - Area Sales Manager T&M

Rune Andresen

Area Sales Manager T&M
Arndt Hedtkamp - Sales Manager – Tunneling & Mining

Arndt Hedtkamp

Sales Manager – Tunneling & Mining