Nyitott gödör módszer, evakuációs járatok, portálok és átereszek

Nyitott gödör módszer, evakuációs járatok, portálok és átereszek


A tetőalagutak mellett a Protan vízszigetelő rendszereket szállít a földalatti alkalmazások széles skálájához.

Opencast módszer – esernyőrendszer

Esernyőrendszerekhez, azaz a rekeszalagutakban lazán elhelyezett vízelvezető rendszerekhez a Protan a következő rendszert ajánlja:

1. Protan InfraPlan alagút membrán
2. Protan Disc
3. Protan Geo (geotextília)

A Protan InfraPlan talajvíz- és vegyszervédelmi tulajdonságainak köszönhetően biztonságos lehetőség a vízelvezető rendszerek tartós vízszigetelésére.

Opencast módszer - sorompórendszer

Rekeszekkel és befecskendező rendszerrel rendelkező, nyomás alatti vízviszonyokhoz a Protan a következő rendszert ajánlja:

1. Protan InfraPlan alagút membrán
2. Protan Disc
3. Protan Protect (védőlap)
4. Protan Inject (befecskendező tömlő)
5. Protan Geo (geotextília)
6. Protan Waterbars vagy Protan Seal Tape

A Protan InfraPlan membránok erős és tartós rendszert biztosítanak, amely ellenáll a hidrosztatikus nyomásnak az alagutakban védőgáttal.

Evakuációs járatok

A Protan rendkívül hatékony vízszigetelési megoldásokat kínál párhuzamos alagutak közötti menekülési járatokhoz vagy szakaszokon belüli átjárókhoz.

A Protan Seal Tape PVC tömítőszalagunk folyamatos védelmet biztosít, egyenletes szilárdságot tart fenn az egész szerkezetben, és ideális keresztezési alkalmazásokhoz.

Portál és átereszek

Gyökér- és mikrobiális rezisztencia, stabilitás és természetesen vízzáróság a Protan InfraPlan membránok néhány olyan tulajdonsága, amely ideálissá teszi portálokhoz és átereszekhez is.

Az ilyen alkalmazásokhoz a Protan az InfraPlan P20 / P22 membránt ajánlja, mert egyesíti a szükséges tulajdonságokat, ugyanakkor megkönnyíti a szállítást és a telepítést.

Egyéb vízszigetelő rendszerek és megoldások is rendelkezésre állnak. A Protan segíthet kiválasztani a befektetéséhez legjobban illő rendszert.

Kapcsolatba lépni

Rune Andresen - Area Sales Manager T&M

Rune Andresen

Area Sales Manager T&M
Arndt Hedtkamp - Sales Manager – Tunneling & Mining

Arndt Hedtkamp

Sales Manager – Tunneling & Mining