Ventiflex Duo

Ventiflex Duo


A Protan Ventiflex Duo lehetővé teszi a levegő szállítását szűk járatokon vagy korlátozott magasságú alagutakban a levegő mennyiségének csökkentése nélkül.

Az egyetlen nagy fővezetéket két kisebb átmérőjű szabványos csőre cserélték. A kettős cső egy közös felfüggesztési rendszerhez van rögzítve. A levegővel való feltöltést követően a két párhuzamos cső a boltozathoz préselődik, ami akár 40 százalékkal növeli a mennyezet magasságát az egy főcsöves rendszerhez képest.

Alacsonyabb energiafogyasztás

A Protan Ventiflex Duo nagyobb keresztmetszeti területtel rendelkezik, mint más hasonló rendszerek, ami csökkenti az energiafogyasztást azonos beépítési magasság és ventilátorteljesítmény mellett. A rendszer több levegőt is szállít ugyanazzal a ventilátorteljesítménnyel.

Két független cső

Ez a két különálló cső egymástól függetlenül is működhet, a rendszer biztonságos csatlakozásait alacsony súrlódási tényező jellemzi. A Protan Ventiflex Duo rendszert úgy tervezték, hogy minden alkatrész beleférjen. Ezenkívül a rendszer az alagút tetejéhez közel is telepíthető, mivel a felfüggesztés két független cső között található.

Kapcsolatba lépni

Rune Andresen - Area Sales Manager T&M

Rune Andresen

Area Sales Manager T&M
Arndt Hedtkamp - Sales Manager – Tunneling & Mining

Arndt Hedtkamp

Sales Manager – Tunneling & Mining