Hínár erdő

Hínár erdő


Jövedelmező, tartós és környezetbarát

A környezetbarát és újrahasznosítható PVC-ből készült mesterséges hínárerdő védi a tisztítók halait és természetes élőhelyül szolgál számukra - mikroműanyagok képződése nélkül.


Míg a hagyományos műanyag hínárerdőt le kell cserélni 6-7 havonta PVC hínárerdőnk akár háromszor tovább bírja a tengerben. A felhasznált terméket ezután kivonják a vízből és újrahasznosítják. Ezenkívül a Protan hínárerdeje jelentősen csökkenti a környezetet károsító kötélzet használatát az akvakultúra-iparban.

Annak érdekében, hogy a hínárerdő a helyén maradjon a viharos tengerben, a Protan környezetre káros ólmát magmás kövekre cserélték.

A halállvány és a tisztítószerek kombinációja egy barátságos megoldás. 
A Protan környezetbarát parazita nyakörvei lehetővé teszik a parazitairtó vegyszerek használatának elhagyását.

A Protan termékek raktáron állnak rendelkezésre, ami rövid átfutási időt és rugalmas szállítást jelent.

Protan műszaki textíliák akvakultúrához

100%-ban újrahasznosítható anyagok, ólom- és mikroműanyag mentes.

Extrém tartósság: Hosszú élettartam, minimális karbantartás, alacsony költség.

Ivóvízzel való érintkezésre engedélyezett.

Megakadályozzák a mikroműanyagok tengerbe jutását.

Termékeink élettartamuk végén visszavételi programunk révén újrahasznosíthatók, majd újra felhasználhatók.

Norvégiában gyártották és fejlesztették.

Protan BlueSafe®

A Protan BlueSafe innovatív újrafelhasználható PVC textíliák sorozata, amelyeket különösen jól tolerál a sós víz. Például segíthetnek az akvakultúra-iparnak számos környezeti kihívás leküzdésében.

A Protan BlueSafe termékek megfelelnek az iparágak széles skálájának fenntarthatósági, biológiai és élelmiszerbiztonsági követelményeinek.

A szövet nem szabadít fel mikroműanyagot, kifejezetten sós vízben való használatra készült, és ivóvíz tárolására is használható.

Mivel teljesen sima és sűrű, a felületén akár 70 százalékkal is csökken a mikrobaszaporodás valószínűsége, ami szintén csökkenti a karbantartási költségeket és meghosszabbítja az élettartamát.

Parazitavédő nyakörv

Parazitavédő nyakörv

A nyakörv segít távol tartani a parazitákat a tenyészketrecekből. Megoldásainkat Norvégiában gyártják és fejlesztik 100 százalékban újrahasznosítható anyagokból.

Tudjon meg többet
Zárt tenyészketrecek rendszere

Zárt tenyészketrecek rendszere

A Protan és más entitások a zárt ketrecrendszert fejlesztő és tesztelő szakemberekből álló csoportot alkotnak. A PVC szövetnek nemcsak meg kell akadályoznia a halak kiszökését, hanem számos szigorú teljesítmény- és környezetvédelmi követelménynek is meg kell felelnie.

Tudjon meg többet
Protan BlueSafe

Protan BlueSafe

A Protan BlueSafe innovatív újrafelhasználható PVC szövetek sorozata, amelyek célja, hogy segítsen megoldani a haltenyésztési ágazat számos környezetvédelmi kihívását. A Protan BlueSafe termékek megfelelnek az akvakultúra-ipar követelményeinek a fenntarthatóság, a biológiai biztonság és az élelmiszerbiztonság tekintetében.

Tudjon meg többet