A leggyorsabb összeszerelési rendszer

A leggyorsabb összeszerelési rendszer

A Protan előregyártott lemezrendszer a legjobb és leggyorsabb megoldás a szélerőhatásoknak kitett területeken, ideális módszer, amikor a tetőt gyorsan kell elkészíteni.

arrow_downward

Termék összefoglaló

  • Ideális nagyméretű, egyenes tetőmegoldásokhoz, amelyeket hagyományosan szabványos Protan SE membránhengerekkel szerelnek fel.
  • Lehetővé teszi a Protan Membrane nagy felületeinek gyors összeszerelését, akár 70%-kal csökkentve a forró levegős hegesztést a helyszínen
  • Jelentősen csökkenti a szükséges membrán mennyiségét, mivel a szomszédos membrántekercsek közötti körök száma és szélessége minimálisra csökken.
  • Az összeszerelés során nem használnak ragasztót vagy oldószert, ami azt jelenti, hogy minden anyag és rendszerelem teljesen újrahasznosítható.

Előre gyártott rendszer

A Protan előregyártott rendszere egy mechanikusan rögzített tetőrendszer, amely a Protan egyedi, előre gyártott G vagy SE membránhengereit használja.

A szerkezeti tetőfedélzetre lazán polietilén párazáró réteget fektetnek, majd szigetelést és előre gyártott egyrétegű PVC Protan G membránt (védett tetőrendszerekhez) vagy SE (kitett tetőrendszerekhez) alkalmaznak.

A Protan előregyártott membránt mechanikus rögzítőelemekkel (amelyek számát a Protan Műszaki Osztálya által készített szélterhelési számítások határozzák meg) mechanikusan rögzítik a szerkezeti tetőfedéshez, a membrán hátuljára gyárilag hegesztett rejtett szalagokkal. A Protan előregyártott membrán tekercseinek átfedése legalább 40 mm, és forró levegővel hegesztve homogén vízálló szerkezetet hoznak létre.

Mivel nem használnak ragasztót vagy oldószert, a Protan előregyártott rendszer minden anyaga és alkatrésze teljesen újrahasznosítható.

A Protan PVC előregyártott egyrétegű lemezek ideális megoldást jelentenek a nagy, egyszerű tetőfedő projektekhez, amelyeket hagyományosan szabványos Protan SE membránhengerekkel szereltek volna fel.

Az előregyártott membránok lehetővé teszik a Protan nagy felületeinek gyors beépítését, így akár 70%-kal is csökkenthető a meleglevegő-hegesztési műveletek száma.

A Protan előregyártott membránokat nagyfrekvenciás hegesztési technológiával az alsó oldalukra gyárilag hegesztett rejtett rögzítőszalagokkal gyártják. A rejtett rögzítőhevederek rendszeres időközönként vannak elosztva, jellemzően 1,0 m-re, hogy szimulálják az 1,0 méter széles tekercseket, amelyek szabványos átlapolási rendszerbe vannak beszerelve, a köztük lévő távolság csökkenthető a nagy szélszívó hatások kielégítése érdekében.

Az előregyártott membránok nagymértékben csökkentik a felhasználandó membrán mennyiségét, mivel a szomszédos membrántekercsek közötti átfedések száma és szélessége minimálisra csökken.

Böngésszen az összes tetőfedő termékünk, tartozékunk és szerszámunk között

Böngésszen az összes tetőfedő termékünk, tartozékunk és szerszámunk között

A Protan termékek az egyik legalacsonyabb szénlábnyommal rendelkeznek a tetőfedő kategóriában. Itt böngészhet termékeink között kategória vagy alkalmazási terület szerint.

Böngésszen a termékek között