A jövő próbája a mai szélsőséges időjárási viszonyokhoz

A jövő próbája a mai szélsőséges időjárási viszonyokhoz

A Protan BlueProof vízelvezető rendszer új építésre és felújításra egyaránt alkalmas. A szerelés a tetőfedésben használt számos ismert módszer egyikével történik.

arrow_downward

Termék összefoglaló

  • Gazdaságos megoldás: Nincs szükség kiterjedt földalatti csapadékvíz-kezelő rendszerekre.
  • Vízvisszatartás: A csapadékvíz-kibocsátás mértéke jellemzően 70-80 százalékkal csökkenthető, ha a csapadékvizet maximum 24 órán keresztül visszatartják.
  • Környezetbarát megoldás: A BlueProof rendszer jó környezetvédelmi megoldás, mivel fenntartható és hozzájárul az árvízvédelemhez.
  • Árvízvédelem: Megtakaríthatja a helyi hatóságok és közösségek pénzügyi kiadásait az árvízkockázat kezelésében.

Protan BlueProof rendszer

Ezzel a rendszerrel a vizet fokozatosan elvezetik és beengedik a csapadékelvezető hálózatba, elkerülve az árvizeket okozó túlterhelést.

A legelterjedtebb tetőfedési mód a mechanikus és a vákuumrögzítés, de ragasztás vagy más ismert rendszer is alkalmazható, attól függően, hogy az adott épületnek mi a legjobb. A Protan BlueProof megoldásokat hagyományos és szifonikus lefolyókhoz egyaránt fejlesztették.

A Protan BlueProof rendszerek Protan BP és Protan BPX membránokat használnak. A Protan BP és a Protan BPX erős és robusztus PVC membránok extra erős poliészter erősítéssel. A Protan BPX ezen kívül a hátoldalára laminált poliészter filc van, és elsősorban bitumenes tetőfedő rendszerek felújítására szolgál.

Tudjon meg többet a Protan BlueProof megoldásról

Tudjon meg többet a Protan BlueProof megoldásról

Látogasson el megoldási oldalunkra

Böngésszen az összes tetőfedő termékünk, tartozékunk és szerszámunk között

Böngésszen az összes tetőfedő termékünk, tartozékunk és szerszámunk között

A Protan termékek az egyik legalacsonyabb szénlábnyommal rendelkeznek a tetőfedő kategóriában. Itt böngészhet termékeink között kategória vagy alkalmazási terület szerint.

Böngésszen a termékek között