Minden típusú aljzathoz

Minden típusú aljzathoz

A Protan Standard Mechanical Overlap System minden típusú aljzatra felszerelhető, és új építési és felújítási projektekben egyaránt használható.

arrow_downward

Termék összefoglaló

  • Mechanikusan rögzített tetőrendszer, általában profilozott acéllemezekre vagy fa tetőszerkezetekre szerelve.
  • A membrán tekercseinek átfedése legalább 120 mm, és forró levegővel összehegesztve homogén vízálló szerkezetet hoznak létre.
  • Az átfedő rendszer nem használ ragasztót vagy oldószert, ami azt jelenti, hogy minden anyag és rendszerelem teljesen újrahasznosítható.
  • A tető középső zónájában található 2 m széles tekercsek jelentősen felgyorsítják a munkát, ami időt takarít meg az összeszerelés során.

Szabványos átfedési rendszer

A Protan szabványos átfedési rendszere egy mechanikusan rögzített tetőrendszer, amelyet jellemzően profilozott fém vagy fa szerkezeti tetőfedésre szerelnek fel.

A szerkezeti tetőburkolatra lazán polietilén párazáró réteget fektetnek, majd hőszigetelő réteget és egyrétegű Protan SE PVC membránt.

A Protan fóliát és membránt mechanikusan rögzítik a szerkezeti tetőfedélzetre mechanikus rögzítőelemekkel, amelyek sűrűségét a Protan Műszaki Osztálya által végzett szélszívó terhelési számítások határozzák meg.

A Protan membrán tekercseinek átfedése legalább 120 mm, és forró levegővel vannak összehegesztve, hogy homogén vízálló szerkezetet hozzanak létre. Mivel nem használnak ragasztót vagy oldószert, a rendszer összes anyaga és alkatrésze teljesen újrahasznosítható.

A szabványos átfedési rendszert úgy telepítik, hogy a membránt mechanikusan rögzítik a hordozóhoz a hosszabb éle mentén, amelyre a membrán szomszédos tekercsét helyezik. A membránhengerek mechanikus rögzítése és meleglevegős hegesztése az átfedés mentén garantálja a membránnál erősebb egységes varratot.

A Protan SE membrán 1,0 m és 2,0 m szélességben szállítható. A 2,0 m széles tekercsek beépítése a tető középső zónájába jelentős időmegtakarítást jelent a kivitelezőknek.

Böngésszen az összes tetőfedő termékünk, tartozékunk és szerszámunk között

Böngésszen az összes tetőfedő termékünk, tartozékunk és szerszámunk között

A Protan termékek az egyik legalacsonyabb szénlábnyommal rendelkeznek a tetőfedő kategóriában. Itt böngészhet termékeink között kategória vagy alkalmazási terület szerint.

Böngésszen a termékek között