Minél erősebb a szél, annál jobb

Minél erősebb a szél, annál jobb

Az egyedülálló Protan vákuumos rendszer a környezeti szélerőket felhasználva tartja a Protan membránt a tetőfedélzeten, így biztosítva a tartósságot és védelmet a legszélsőségesebb körülmények között is.

arrow_downward

Termék összefoglaló

  • A vákuumtető összeszerelése garantálja a munkák gyors előrehaladását az építkezésen.
  • Ideális magas páratartalmú épületekhez, például uszodákhoz és kórházakhoz.
  • A rögzítőelemek csökkentése minimális zajt jelent a telepítés során.
  • A vákuumos rendszer tökéletes zord és szeles időjárási körülményekhez.

Vákuumos rendszer

A szélerők negatív nyomáshatást hoznak létre, amely erősen felszívja a membránt a tetőszerkezetre. Minél szelesebb a rendszer, annál jobban működik.

A Protan Vákuumos Rendszer egyedülálló abban, hogy csak a kerület mentén kell mechanikus rögzítőelemeket használni, a tető közepén nem. Ez ideálissá teszi felújítási projektekhez.

A Protan által jóváhagyott bitumenes párazáró réteget helyeznek el a légmentesen záródó tetőfedélzetre, majd hőszigetelést és Protan SE vagy EX egyrétegű membránt.

A lazán lerakott ásványgyapot lapok ideális hőszigetelők, bár ásványgyapottal kombinálva más típusú szigetelés is beépíthető. A vákuumrendszer szellőzőnyílásainak helyét és számát a Protan műszaki osztálya számítja ki.

Ahogy fúj a szél, a Protan membrán és a légmentesen záródó szerkezeti tető közötti térben lévő levegő a Protan vákuumdiffúzorok egyirányú szellőzőszelepein keresztül szívódik ki a rendszerből. Az így létrejövő vákuum a helyén tartja a Protan membránt, így a mechanikai rögzítésre csak a tető kerülete és a függőleges átmenetek körül van szükség.

Olvasson többet a Protan vákuum megoldásról

Olvasson többet a Protan vákuum megoldásról

Látogasson el megoldási oldalunkra

Böngésszen az összes tetőfedő termékünk, tartozékunk és szerszámunk között

Böngésszen az összes tetőfedő termékünk, tartozékunk és szerszámunk között

A Protan termékek az egyik legalacsonyabb szénlábnyommal rendelkeznek a tetőfedő kategóriában. Itt böngészhet termékeink között kategória vagy alkalmazási terület szerint.

Böngésszen a termékek között