Biztonságos megoldások a kültéri terekhez

Biztonságos megoldások a kültéri terekhez

Az erkélyek és teraszok különösen ki vannak téve a heves esőzés és hó okozta kopásnak. Ezért egy masszív és tartós megoldás, amely a teraszokat vízállóvá teszi, és minimális karbantartást igényel magánszemélyek, tulajdonostársak és lakásszövetkezetek számára.

arrow_downward

A Protan robusztus és tartós rendszerekkel rendelkezik, amelyek megvédik a tornácokat és az erkélypadlókat a nedvességtől, a penésztől, a rohadástól és a korróziótól.

Az erkélyek és teraszok különösen ki vannak téve a heves esőzés és havazás okozta kopásnak. Ezért a teraszok vízszigetelését biztosító, minimális karbantartást igénylő masszív és tartós megoldás jó megoldás magánszemélyek, tulajdonostársak és lakóközösségek számára.

A Protan teraszmembránokat és tetőfedő lemezeket kültéri használatra tervezték, a zord skandináv éghajlaton. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, ami közvetlenül a hosszú élettartamot és a vízszigetelést jelenti.

Tetőfedő szakemberek hegesztik a teraszmembránt

Ha Ön magánszemély, aki Protan teraszfóliát szeretne beépíteni, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot nemzetközi értékesítési hálózatunkon belüli tetőfedő vállalkozóval. Képzett szakemberek felveszik Önnel a kapcsolatot, és ugyanúgy telepítik a membránt az Ön telephelyére, mint a szokásos tetőfedés esetén. A Protan teraszmembránokat meleg levegővel hegesztik, ami környezetbarát és károsanyag-kibocsátásmentes módszer.

Különbség a nyitott és fedett teraszmembránok között

Mind a nyitott teraszburkolatokra, mind a fedett teraszburkolatokra kínálunk megoldást. A szabad fedélzeti burkolat olyan lesz, mint egy külső padlóburkolat. A teraszokon és verandapadlókon használt membránszövetet gyakran különféle anyagokkal, például csempével, csempével és teraszasztallal borítják.

Három különböző termékünk van, amelyek légmentesen záródó verandapadlót vagy légmentes erkélyt biztosítanak. Mindegyik megfelel a Broof tűzállósági osztálynak azon az aljzaton, amelyre fel vannak szerelve, a Norvégiában és a skandináv országokban érvényes irányelvek szerint.

Ballasztos és zöldtetők

Ballasztos és zöldtetők

A ballasztos tetők olyan tetőszerkezetek, amelyekben a membránt egymást követő rétegek borítják.

Tudjon meg többet
Műszaki rajzok és leíró szövegek

Műszaki rajzok és leíró szövegek

Itt egy áttekintést talál a Protan műszaki rajzairól és leíró szövegeiről, amelyek pdf és dwg formátumban letölthetők.

Dokumentáció

Dokumentáció

Itt találja a termékdokumentációt és a tanúsítványokat.

Értékesítési osztály

Dr. Fejes János - Ügyvezető Igazgató, Protan South East Zrt.

Dr. Fejes János

Ügyvezető Igazgató, Protan South East Zrt.
Kekezi Arber - Értékesítési Menedzser, Protan South East Zrt.

Kekezi Arber

Értékesítési Menedzser, Protan South East Zrt.