Legyen felkészült, ha heves esőzések érik

Legyen felkészült, ha heves esőzések érik

A Protan két egyedi esővízkezelési megoldást kínál a tetőn.

arrow_downward

Használja ki jobban tetőjét – hozzáadott érték

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a fejlesztők, építészek és mérnökök támogatásában a tetőjükben rejlő lehetőségek kihasználásában.

Ha az épület teteje kezdi elérni élettartama végét, vagy az életkor és a kopás miatt jelentős fejlesztésekre van szükség, ki kell cserélni a tetőburkolatot. Ebben biztosan tudunk segíteni, de jó alkalom lehet arra is, hogy felmérjük, lehetne-e jobban kihasználni a tetőt.

A tető hagyományosan kihasználatlan terület, az épület tulajdonosa számára különösebb értékkel nem rendelkező vak zóna. Számos lehetőség kínálkozik azonban a tetőterület értéknövelésére. Használható a víz csillapítására vagy a földszinti árvíz megelőzésére? Hozzáadhat-e egy tetőterasz egy ingatlan értékét – mind gazdaságilag, mind az épületben élők és dolgozók számára? Lehet-e napelemeket elhelyezni a tetőn? A zöldtetős megoldás esztétikusabbá teszi az épületet és ezzel növeli az ingatlan értékét?

Protan-t kétszer jelölték a Norvég Építőipari Innovációs Díjra; 2017-ben a Protan BlueProof vízelvezető koncepcióra, 2019-ben pedig a BlueProof Green kék-zöld változatára.

Protan BlueProof

Protan BlueProof

Az extrém időjárási viszonyok új normává válnak. A Protan ezért kifejlesztett egy kék színű tetőt, amely csökkenti a vízkárok kockázatát.

A Protan BlueProof egy vízelvezető rendszer új és meglévő tetőkre
SINTEF jóváhagyással.

Tudjon meg többet
Protan BlueProof Green

Protan BlueProof Green

A Protan Blue Proof Green ötvözi a felszíni vizek biztonságos kezelését az épület tetején található zöld kerttel. Ezt a megoldást modern és biztonságos tetőnek hívjuk.

Tudjon meg többet
Böngésszen az összes tetőfedő termékünk, tartozékunk és szerszámunk között

Böngésszen az összes tetőfedő termékünk, tartozékunk és szerszámunk között

A Protan termékek az egyik legalacsonyabb szénlábnyommal rendelkeznek a tetőfedő kategóriában. Itt böngészhet termékeink között kategória vagy alkalmazási terület szerint.

Böngésszen a termékek között

Értékesítési osztály